Tunnevyöhyketerapiakoulutus

MINUSTAKO TUNNEVYÖHYKETERAPEUTTI?

TVT tunnevyöhyketerapia®

Tunnevyöhyketerapia® on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä koko kehon vyöhyketerapia. Keskeisessä asemassa on kehon elämänkaareen perustuva tunnemuisti.
Keho on tunteiden ja elämänkaaren heijastuma. Jos menneet tapahtumat ovat olleet traumaattisia, niiden uudelleen kokeminen ja tiedostaminen vapauttaa niistä ja ohjaa ihmisen löytämään aidon, jatkuvasti kehittyvän itsensä.

Tunnevyöhyketerapia® on reaaliterapiaa. Siinä ei tehdä tulkintoja, vaan mahdollistetaan ihmiselle täysin itseohjautuvasti tapahtuva itseymmärrys ja itsetuntemus, mikä syntyy kehon tunne- ja elämänkaarimuistia vähitellen avaamalla ja jatkuu sen jälkeen ihmisen itsenäisenä tunne- ja identiteettipeilauksena.

TVT-koulutus järjestetään Lahdessa yhteistyössä Kairon instituutin kanssa ja opetus järjestetään Lahdessa TK-Balancen tiloissa. Lahden kurssikalenteri löytyy koosteena täältä

Ensimmäiset 6 kurssia järjestetään Lahdessa ja loput 4 kurssia Kaironin tiloissa Helsingissä.
Tarkemmat tiedot koulutuksesta, kurssisisällöistä sekä kurssiaikataulu https://kairon.fi/kurssikalenteri/

Lahdessa järjestetään myös koulutusta tukevia workshop-tilaisuuksia ja työpajoja. Aikataulut ja ilmoittautuminen Ajanvaraus (Valitse toimipaikaksi Lahti – Osallistu ryhmätilaisuuteen)

TERVETULOA OPISKELEMAAN TUNNEVYÖHYKETERAPIAA! 💛

Ps. Meiltä voit ostaa hoitopuikkoja, -magneetteja ja muita hoitotarvikkeita

Comments are closed.