Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapia TVT®

 

Tunnevyöhyketerapia® on Antti Pietiäisen yli 30 vuoden ajan kehittämä, täydentävä hoitomuoto, jossa ihmistä hoidetaan ajatusten, tunteiden, kokemusten ja kehonkokonaisuutena.

Kehohoitoon yhdistetään keskustelu elämäntilanteesta ja elämänkaaren tapahtumista. Fyysisiä ja psyykkisiä tukostiloja avataan hoitamalla kehoa; keho toimii ikään kuin karttana, johon tutustumalla ja jonka tukoksia avaamalla päästään hyvinvoinnin  ja tasapainon äärelle.

Tunnevyöhyketerapia perustuu ajatukseen, että  elämäntapahtumat ja tunteet kertyvät kehon muistiin ja käsittelemättöminä koteloituvat kehoon lopulta sairastuttaen meitä joko fyysisesti tai vahvistaen ei-toivottuja käyttäytymismalleja.

Hoidossa edetään yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen. Terapeutti ei analysoi eikä tulkitse asiakkaan puolesta tämän asioita. Ihmisen itsensä tekemät oivallukset johtavat parempaan itsetuntemukseen ja myönteiseen muutokseen.

Tunnevyöhyketerapiassa hoidetaan erilaisia äkillisiä sekä pitkäikäisiä vaivoja ja sairauksia, kuten stressi, migreeni, hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt, jännitys- ja kiputilat, selkäongelmat, unettomuus, pelot, ahdistus, tulehduskierteet ja koliikkioireet.

Comments are closed.