Aromahieronta

Aromahieronta

Aromahieronnassa yhdistyy tehokas ja rentouttava hieronta kasviöljyjen hoitavan vaikutuksen kanssa. Kasveista uutetut 100% eteeriset öljyt hierotaan iholle, josta ne kulkeutuvat yhä syvemmälle verenkiertoon ja koko kehon käyttöön. Hieronta tehdään rauhallisilla ja rentouttavilla liikkeillä; liikkeiden ja aromaattisten öljyjen yhteisvaikutukset rauhoittavat yliaktiivista kehoa, edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, poistavat nesteitä, lievittävät kipuja ja kohottavat mielialaa.

Hieronnassa käytettävät tuoksut valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Jokaisella eteerisellä öljyllä on oma fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttava ominaisuutensa ja asiakkaan oma ”tuoksumaailma” vaikuttaa hoitotuoksun valintaan.

Aromahieronnalla voidaan mm. vähentää turvotusta ja lihasjännitystä, tehostaa hidastunutta aineenvaihduntaa, lieventää kipuja, uudistaa ihon solukkoa, hoitaa unettomuutta ja lieventää stressiä.

Vastaavasti tuoksuilla voidaan myös virkistää, piristää ja elvyttää väsynyttä mieltä ja kehoa. Aromahieronta voi toimia niin fyysisenä kuin psyykkisenäkin piristysruiskeena!

Aromahieronta on mitä parhain hemmotteluhoito, joka tasapainottaa kehon ja mielen, ja palauttaa arjen kiireessä; lopputuloksena sinulla on rauhallisempi ja rentoutuneempi olo.

Comments are closed.